Segmen: Saya Pun Nak Dodol Alif!


aduh, silap ler x join awal2..huhu...saya igtkan yg ni contest, so saya malas ler nk join.. sb saya ni malas sikit nk mengarang2 nih....tapi bila saya baca betul2, rupa2nya Alif Ismail memang nk bagi dodol (doodle) kt suma yg request...fuh, rugi kalu saya pun x request kan....

so, alif, saya nk doodle jugak sb saya nih x pandai nk lukis2 dodol nih sb saya ni kidal... kl pegang mouse, pegang tgn kanan...so, kl nk lukis2 guna tgn kanan alamatnya umpama alif lukis guna tangan kiri la..hehehe...

lagi pun, blog saya nih belum ada dodol lagi...n dodol alif sumanya comei2 giler la...hehehe...
erm so, saya harap alif pertimbangankan permintaan saya nih..hehehe

p/s: saya nk mata dodol saya warna coklat cam dodol Alif..hehehe..cantik...terima kasih

sesiapa yg berminat nk doodle jugak lek terjah SINI

Comments

NoYB said…
wah...bestnyeeerrrr...! nak la jugak...! cantik kan..?.cOmei jer...
(^___^)