x sabarnya nk balik kampung...

hai korang... tinggal seminggu jer kan nk raya... saya start bercuti ari jumaat ni, which means tinggal lagi 2 hari jer saya kt opis nih..heheh.. mood kerja dh down....
sekarang nih mood nk balik kampung jer yg tgh naik...
x sabar nk jumpa family, anak2 sedara, adik2 ipar nbiras2 saya....huhu..rindu giler kt korang suma... x syiok tau dak dok jauh dari korang suma...
http://www.emocutez.com

erm, tahun ni saya beraya kt umah saya dulu...kt Sg Petani...memandangkan ini tahun pertama kami beraya tanpa abah disisi... saya nk balik raya kt umah dulu..nk teman mak saya...
untuk makluman korang, sebelum2 ni, abah saya buat planning camni...

raya pertama kt umah mentua..raya ke2 kt umah kami....
so, sebelum2 nih xpe la abah ada teman mak saya masa raya pertama...(cian mak saya..)...
sekarang dh xde orang nk teman mak saya...so, tahun nih, saya, kakak ke3 saya n adik perempuan saya pakat2 beraya di umah kami dulu.. pastu baru balik umah mentua...
at least, ada la orang teman mak saya kan?
sb kakak2 n abg saya balik raya ke2 tu... so, lps kami balik diorang plak leh teman mak kami...

to my biras, Ibu Alisha, tahun nih x dapat nk beraya bersama lagi ler nampaknya... awak dh nak balik ganu raya ke2...huhu

to my biras, Ibu Nurul... nanti kita jumpa kt masa kenduri yer...

hai, x sabarnya nk balik kampung.... lambatnya http://www.emocutez.com masa berlalu....

Comments

azeelia azman said…
wah sonok nyer nak blk kg.alia xdak kg.rumah alia neh lahh kg alia.haha.

samat balik kg :)
IntaNBerliaN said…
horrayyy nak balik trg.. xcited giler nih... heheee

saya balik trg xpasti la ry ke 2 or ke 3 tapi yg pasti hari khamis pagi..01/09

xpa.. kita jumpa lg awai.. xdapat braya tp kita dpt berbuka puasa sama2.. hihii
IntaNBerliaN said…
pas knduri nk g raya chemor tu.. umah saya ke?.. takda sapa2 dkt rumah la sayang... semua balik trg.. my parent lg awai balik trg.. huhuu