alhamdulillah..rezeki lagi...


kali ni, thanks to Tiefazatie dan Ibu Alisha, saya dapat tau yang saya telah menang 2 hadiah hasil join GA...

yang pertama, saya menang topup RM5.00...

actually, ramai yg dapat..10 orang..n saya salah seorang daripada pemenang 2....baik hati betul Cik Nurul Azren nih, murah rezeki dia...amin...

yang ke-2 plak, saya dapat tau dari informer saya iaitu Ibu Alisha yang saya adalah salah seorang pemenang untuk Sweettwinz Giveaway... 




actually, kl korang nk tau, ini adalah round ke4...alhamdulillah, ada jugak rezeki saya.....ingat kan dh xde... hehe...thanks yer Sweettwinz




 

Comments

KaRiMaH said…
bestnya kak ja menang...dapat topup lagi..hihihi