apa plak masalah dia nih???


salam korang, leh tolong x?
cmani, saya dapat maklumat dari Biras saya a.ka. Ibu Alisha
sb dia kata setiap kali saya update, kt n3 ada tp kt dashboard dia xde plak n3 terbaru saya...
kl ada pun, lepas dh beberapa jam baru nk ada...

cuba korang tengok nih...

tarikh dia 3/10/11 kan...(tarikh hari ni)

 tapi bila saya tengok kt blog orang lain, masih entry yg lama...



 yg ini pun sama...



saya dh check pada setting, time n tarikh... semua ok.....


ada apa2 yg saya terlepas pandang ker?
korang leh bagi tau x?

tolong ek?

p/s: saya guna interface yg baru...

 

Comments

Lyssa Faizureen said…
hehe . biasa lah tuh , blog memanf selalu buat hal mcm tuh . jgn risaw . lama-lama nanti , ok lah tuh . sebab , Lyssa pun selalu gak jadi mcm tuh dulu . now , dah ok :) tapi , kadang2kadang jadi jugak mcm tuh :)
Tak perlu risaw lah . Blog mmg ske wat hal ciket ^^
Jaa said…
ooo, yeker..huhu..igtkan salah setting td...

thanks lyssa
IntaNBerliaN said…
xdpt nk nolong.. sy sndiri pun xtau blog sy ok or sm je cm k.ja...
KaRiMaH said…
tapi bila bukak blog saya lg satu elok jer kuar entry terbaru kak ja..huhuhu
Jaa said…
huhu..blogger tgh mengong la kot...
IntaNBerliaN said…
kakja nk tau entry kakja keluar secepat mana dkt dashboard.. kakja follow la blog kakja sendiri.. barulah kakja tahu entry tu kua kat dashboard bila..

sbb sy perasan benda ni dah lama.. cuma saya xpasti semua org jd gitu or x

p/s : saya nk follow blog sy gak ni.. hihii
fieda said…
mmg gitu..kak fieda punya pun...pelik kan..