cupcake by Cik Biey


salam semua...

hari ni, saya nak tolong promote cupcake from opismate saya, Cik Biey
dia baru nak mulakan bisnes dia nih...

x nak cakap banyak.. jom tengok cupcake dia...


erm, nampak sedap kan?

PRICE
RM2 per pcs and above
(depend on style/ material)

min : 12 pcs
_____________________________
 married/ engagement
birthday
convocation
anniversary
cukur jambul
and
all

^_^
sesiapa yg berminat, leh ler ushar2 blog dia di SINI


Comments

IntaNBerliaN said…
cupcakes ni nampak menarik.. cam sdap je.. tp jauh sgt nak order nanti sampai umah saya dah xcantik camgini lak.. hihii
Papa Mifz said…
cup cake itu nmpk sgt menawan...buat kito tergoda...
fieda said…
la dia ni opismate jaa ker..baru tadi gi blog dia dan tegur cupcake dia yg ctk ni...tgk2 jaa wat entry pasal dia...
tiefazatie said…
wah..comel3!hee
Jaa said…
intan: kl nak, nanti k.ja balik kg, k.ja bg...(kotak jerla, yg lain dh masuk perut)..

papa mifz: ha, jgn segan2 untuk mencuba...

fieda: hehehe... tolong2 kawan akak...

tiefazatie: comel kan?
eB ezrin said…
sdpnyerrrr... i lioke :)
tiefazatie said…
aah..sgt comel sis!
narumi sakura said…
wow nmpk sedap la