geramnyer saya...


ntah apa ler problem blog saya nih...

saya dh publish n3 kul 9 pagi td tp yg keluar kt dashboard 2 hour ago...
maksudnyer n3 saya keluar kul 2 petang td...

 pelik ler.... kl korang, korang x pelik ker? saya terpaksa folow blog sendiri disebabkan hal ni...
sb saya nak tahu kul berapa n3 saya kuar...
yela.. kl tetiba dia kuar kul 3, 4 pagi, sapa yg nk baca...huhu...

ketika n3 ni ditulis n dipost, saya guna interface baru.. jam kul 4.40 petang
hopefully xde masalah cmni lagi... kl x, xtau ler saya apa masalahnya...
terpaksa la saya redha...


 

Comments

IntaNBerliaN said…
haa pukol 2 ke br publish.. lewat giler tu kakja..
IntaNBerliaN said…
opstt publish yg dmksudkan tu kat dashboard la..
SeputihSalju said…
kot sy pun ad prblenm yg sma.. tak prnh cek pun..huhuhu.
tiefazatie said…
isk..ye ke sis?ifa xpernah cek nie..haha..tp btol kot ifa punya setting..

try sis cek jam kat blog n jam kat lappy tue..sama ke tidak..

btw..tq so much sis sbb inform ifa psl ifa bertuah ngn kak nana sakurashawl..=)