Tolong doakan baby Muhammad Anas Naufal bin Mohd Yusoff cepat sembuh


tadi saya terbaca n3 dari blog Pink Ummi (PU) pasal adik Muhammad Anas Naufal nih...
ala, kesian nyer dia...
korang baca nih...

PU tak nak amik masa korang lama lama...PU cuma nak mintak masa korang hanya untuk lima minit doakan anak kepada EO PU, Puan Fairus binti Rosli agar cepat sembuh. Baby Muhammad Anas Naufal dilahirkan tak cukup bulan (32 minggu 6 hari) di HTJ jam 2.12pm pada 24.0.2011. Perkembangan terkini baby Anas still dalam inkubator dan dijangkiti kuman. Now still in progress untuk pulih..Sama sama kita doakan baby Anas cepat sembuh.

saya doakan semoga adik Anas cepat sembuh...
masa saya bersalin dulu, saya kena dok dalam NICU selama seminggu..
so saya tengok sendiri macam mana keadaan baby yg dok dalam NICU...
kesian sangat....

Sharing is Caring


 

Comments

IntaNBerliaN said…
mg2 cpt smbuh.. kesiannya lah..
PinkUmmi said…
thanks jaa share dis story...really appreciate it...
KaRiMaH said…
tu la kan.. tringat taim nurul kena tahan wad dlu...dapat tgk dari jauh jer.. nak pegang pun tak boleh...