alhamdulillah..follower yg ke-300 dh sampai...


salam semua...

hari ini saya nak perkenalkan satu blog iaitu SF Beauty Cataleya yang merupakan follower saya yang ke-300....alhamdulillah...
by the way, blog ini kebetulan adalah blog kawan saya.....
 dia baru jer buat blog ni, so masih banyak kekurangannyer...
 pada mereka yang mempunyai masalah kulit, per kata korang try ushar2 kt produk ni plak....
nk cerita lebih-lebih korang kena tengok blog tu dulu k...
tp memandangkan blog tu masih baru korang leh jugak tengok Facebook dia

so, apa tunggu lagi....jom ler ushar...
 

Comments

congrats dear..coz dh 300 follower, hehe..
IntaNBerliaN said…
tahniah.. dh mkin maju :-)
fieda said…
TAHNIAH JAA...FOLLOWER MAKIN BERTAMBAH..