alhamdulillah..follower yg ke-300 dh sampai...

December 02, 2011


salam semua...

hari ini saya nak perkenalkan satu blog iaitu SF Beauty Cataleya yang merupakan follower saya yang ke-300....alhamdulillah...
by the way, blog ini kebetulan adalah blog kawan saya.....
 dia baru jer buat blog ni, so masih banyak kekurangannyer...
 pada mereka yang mempunyai masalah kulit, per kata korang try ushar2 kt produk ni plak....
nk cerita lebih-lebih korang kena tengok blog tu dulu k...
tp memandangkan blog tu masih baru korang leh jugak tengok Facebook dia

so, apa tunggu lagi....jom ler ushar...
 

You Might Also Like

3 comments

  1. congrats dear..coz dh 300 follower, hehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah.. dh mkin maju :-)

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH JAA...FOLLOWER MAKIN BERTAMBAH..

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram