galaxy mini ker galaxy y???


erm, mesti korang kata... naper bukan galaxy s kan? bajet x cukup..ini jer yang kami mampu..hehehe

okla, actually sebelum nih my hubby berkenan dengan hp Sony Ericson Hazel..... tp belek punya belek, tak beli-beli jugak.....pastu dia nampak Sony Ericson Experia Mini....tapi tak beli jugak ler sebab masih dalam pertimbangan...last-last semalam dia kata dia berkenan hp ni plak...

Samsung Galaxy Mini

so, disebabkan dia ni main rembat jer, saya pun ushar ler kat tenet tadi...harga dia tak ler mahal sangat.. dalam 450-500 jugak la kot....pastu, saya terjumpa plak hp nih...

Samsung Galaxy Y (Young)

ha, lagi lawa kan.... hehe, actually saya yang berkenan yang nih..heheh..harga dia saya tengok tadi dalam RM499... tapi mungkin boleh dapat lagi murah kot.... fungsi dia pun lebih kurang jer cuma kamera hp ni 2mp, yang atas tu 3.2mp...tapi yang ni yang latest....

erm, kalau korang, korang pilih yang mana? heheh

 

Comments

fieda said…
kak fieda pasti pilih yg hitam tu...

done klik2..
Zie said…
YANG PUTEH TU COMEY LAH...
IntaNBerliaN said…
yg ats la kot sbb 3.2mp...hihii
kalo sy, pilih galaxy Y coz die ade byk kaler utk cover die, hehehe... Samsung mmg suke jual hp murah2.. >_<
Myra Jay said…
Yup mmg cantik Galaxy Y.. Memandgkan enset skg masih elok, blom cadang nak tukaq lagi :)