kemaskini blog....

December 20, 2011



hi semua....
hari ini saya tengah boring... nak update blog pun tak tau nak tulis apa...so saya pun klik ler satu-satu blog yang saya dah follow..hehe..rajin bebenar saya kan.... ada yang saya tengok dah berbulan-bulan dan ada yang dah setahun diorang tak update... so, saya try la klik blog tu... rupa-rupanya banyak yang dah jadi macam ni...



 so, saya pun kemaskini la balik mana-mana blog yang dah tak aktif macam ni....sayangkan, diorang penat-penat tulis blog, last-last jadi camni....yang memang delete blog tu sendiri lain ler ceritanya sebab diorang rela... tapi yang di'removed' tanpa rela tu yang boleh menyentap jiwa raga...

erm, korang pernah tak kemaskini dashboard korang tu? saya bukan per, blog yang kita nak follow tu banyak... so, dengan men'unfollow' blog yang macam ni akan memberi ruang pada yang lain la kan... tapi mesti korang tak kisah kan... haha, tak kisah la... lain orang lain caranya....
 

You Might Also Like

11 comments

  1. azzah pun tak pernah kemas kini..

    ReplyDelete
  2. oo kakja la yg unfollow tu yer... nak repot kat tuan blog tu.. muahhahah..

    tp dah kalu dorg pun berbulan2 tak update ala2 xlayan dah blog tu.. xpa kot kakja buat apa yg patut.. hihii

    tp saya sgt mls nak buat cam kakja ni.... sbb pening kpala tgk ramai sgt yg dh difollow.. xlarat nak kemaskini.. hihii

    ReplyDelete
  3. kEMAS JANGAN TAKKEMAS...

    ReplyDelete
  4. @IntaNBerliaN hanya blog yang jadi macam kt atas tu jer.. yg masih leh tengok blog dia, k.ja xler unfolo....

    ReplyDelete
  5. mula2 sy tak phm perenggan last tu, pas bca 2 kali baru tau mksd kak ja...hihihi

    tak pernah cek pun dashboard... erkkk agknya blog sy kena remove tu sebab tak aktif ker??

    ReplyDelete
  6. @SeputihSaljux kot.. ada jer yang x aktif sampai berbulan2.. apa yg setahun masih ada jer blog diorang tu.... kdg2 kena refresh byk2 kali baru ada balik....

    ReplyDelete
  7. yela cayang dear... saya tahulah yg jd camgitu je awk unfollow.. xkn yg blog ok awk nk wat gitu sbb sy tahu awk baik hati... :-)

    jgn risau ye cayang.. i tak slh paham pun.. hihii

    ReplyDelete
  8. kak fieda tak pernah pun cek kt dashbooard...sian plk kan kt dorang2 yg blognya kena removed or delete tanpa kerelaan...

    ReplyDelete
  9. salam kenal..

    i pun ada buat cam tu..

    ReplyDelete
  10. wah..rjinnye jaa gi kemas2 ye..hehe.. yup, xsalah pun nk unfollow blog yg xupdate b'bln2 dh.. ^_^

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram