air takde... stressnyer...


salam semua...


sejak hari isnin sampai ke hari ni, petang jer takde air..asal petang jer xde air...sampai dah tidur pun air takde lagi...bangun subuh tu tengok baru la ada... nasib baik ler kat rumah tu kami bertiga jer, cukup la air kat umah tu sampai pagi.. kalau lebih, confirm tak cukup air dalam tangki tu...

tapi yang buat saya geram tu, pagi ni bangun tengok air masih takde.. adoi..stress saya..nasib baik air CUKUP-CUKUP untuk kegunaan pagi ni.. tu pun dah habis dah pagi tadi...dah kering dah air dlam tangki.... cukup-cukup untuk saya dan hubby bersiap ke office... dalam hati ni dok risau..jangan la Idlan berak plak pagi ni..huhu..erm camner plak kalau kat nursery Idlan pun takde air???  huhu..mula risau.. actually, nursery Idlan kat apartmen sebelah jer...tu yang risau tu... masa hantar Idlan tadi, tanya kat teacher dia... diorang kata kat sana ada air..alhamdulillah..so, saya dah tak risau dah...

sekarang ni, yang saya risau...petang nanti saya balik air dah ada ker tak jer...harap-harap dah ada air...kalau tidak, terpaksala saya menumpang kat tempat lain....huhu...

p.s: pasni nak kena beli bekas isi air buat spare kat rumah.. cuma takde ruang jer...rumah kecik la katakan... (-_-)

Comments

Qhaifa Nur said…
biar x api dari x air...
memang tensionnya...
IntaNBerliaN said…
mmg stress kalu xda air..!! dari rajin sampai rasa malas nak buat keje.. sebb rasa mcm semua keje guna air..hihii
msredcheesecake said…
Kita kalau ada anak kecik ni kalau takde air mmg payah... Kalau kita je takpe, boleh kawal lagi....
Jaa xdpt ke notis brape air yg xde air? mmg ssh nk wat pape kalo air xde, huhu~...
Cik Rose Cute said…
memang stress giler air tak ada...semua kerja tak jalan...