MYRAVEA: SEGMEN WARNA PILIHAN UNTUK BLOGKU



salam semua...

permulaan tahun baru ini saya mulakan dengan segmen anjuran Myravea ni.. saya terjumpa masa blogwalking kat blog Nisa a.k.a Green Panda 

warna tema blog saya ialah PURPLE PINK..
(contoh jer.. tapi macam boleh buat trademark saya jer..hehe)

asalnya saya lebih tertarik pada warna BIRU sebab saya rasa tenang bila tengok warna biru tapi sejak tahun lepas saya mula tertarik pada warna PURPLE PINK ni.. tak tau ler kenapa... dan sejak tu jugak saya ubah warna blog saya... bagi saya warna ini tidak lah menyakitkan mata yang memandang dan rasa cool jer..hehe...

ok, that all...so, per lagi.. jom la join..ops, lupa nak bagitau.. due date 5/1/12 k...
jangan lewat...nak join klik banner kat atas tu k...


 

Comments

SeputihSalju said…
shoutbox kak ja dah ok dah, td sy bukak nmpk kosong jer... purple pink cntik...pda sy nmpk lmbut jer...:-)
IntaNBerliaN said…
sy mmg suka warna purple pink..!! buktinya ketika saya bertunang... purple pink... hihii
aik? camne leh ade name sy tue? ngehehe.. >_<

mmg cntik pun combination purple & pink... sesuai la ngan jaa.. ^_^
myravea said…
Thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)
salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..
fieda said…
kak fieda suka purple...
siti hidayah said…
Baru sempat blogwalking. datang singgah dari segmen yang sama. follow you ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/myravea-segmen-warna-pilihan-untuk.html