sunyinyer hari ni....



hari ni ramai plak yang MC.... akhirnya hanya tinggal saya, wani dan beberapa orang je kt opis nih... wani kena dok di bilik PA Pengarah, jadi tinggal saya dan 4 orang  (suma lelaki) lagi yang ada di main office...


 ha, nampak tu...kosong jer kan... (ada plak mamat yang rajin nak berposing...) mentang-mentang la nak CNY.. takpela.. hehe.. sebabnya saya pun nak balik bercuti jugak mulai sabtu nih...saya akan bercuti selama seminggu.... so, maybe saya tak dapat nak online untuk tempoh tue...thats why hari ni dan esok saya tak dapat nak blogwalking kat blog korang sebab nak siapkan kerja untuk cover minggu depan.... sori yer...

k, that all for today... jumpa lagi ...

 

Comments

IntaNBerliaN said…
aik.. bkn kakja kata esok dh ada pb ke? so, balik pb bile lak ni?
fieda said…
selamat bercuti jaa..
Anonymous said…
kakja,enchik mie ke yg posing tu hehe -wani
SeputihSalju said…
yg tudung jingga tu k.ja ker??hihi
Cik Rose Cute said…
Selamat bercuti...seronoknya...
msredcheesecake said…
Nak beraya la ni... Heee... Happy CNY...
Zaira said…
Salam Jaa, sila ke blog akak, awak dh terpilih dlm giveaway aritu.
slamat b'cuti ye jaa.. ^_^