alhamdulillah, menang header dari hanissyazana






hai semua, baru-baru ni saya ada join header for blogger anjuran cik Hanis kita...dan tak sangka plak saya antar 21 orang pemenang header tu...

alhamdulillah.... teringin jugak nak ada header cantik2 cam korang suma... cumanyer saya masih takde idea nak header tu jadi camner....balik nanti kena la cari koleksi pic untuk dijadikan header baru nanti....tak sabarnyer nak tengok header baru di blog ni..hehe

Comments

izan mama mia said…
tahniah mng header..
IntaNBerliaN said…
alhamdulillah.. rezeki tu..
fieda said…
tahniah jaa..
fieda said…
tahniah jaa..
Norzie hany said…
Tahniah Jaa.
Masya said…
tahniah menang header yer...