camner nak add a friend ek?





siapa tahu camner nak add a friend ni ye? dulu rasanya Ina yang invite saya tapi tula.. nk tanya dia kenala tunjuk contohkan nak jadi camner... tapi kalau korang tau, cuba ajar saya camner...



 

Comments

IntaNBerliaN said…
sy invite??.. sy pun xtau benda apa ni kakja... selalu sy jumpa camni.. biasa, gambo kakja la... hahahhah... xsangka lak kakja jumpa gambo saya.... hihihiii
Si Matatajam said…
Ha ha cik intanberlian interframe lar.... Sori M pun tak pandai, hu hu... Cuba tanya lyssa
Myra Jay said…
Myra pun tak reti, selalu gak tengok gambar kat bawah tu..
Norzie hany said…
Salam Jaa.
Sis pun tak tahu....hehehe.
Asmara said…
bukan follower ke ni? hihi.. saya pun x tau.
Zie Madini said…
zie pun tak taw camne nk add friend kat section follower tu twa. hehe