hasil kerja Idlan yg ke2- khas utk Mama






hari ni saya nak tunjuk kat korang hasil kerja Idlan  khas untuk saya semua sempena Hari Ibu yang lepas....
actually saya dah tertengok la plak hasil kerja ni kat Facebook Taska Idlan tu.... masa saya tengok tu saya seronok sangat..camner la rupanya sebab tak jelas sngat..jauh plak tu...


ha, tengokla... macam robot pun ada jer rupanya..saya pun tak tau apa la yang diorang reka tu..hehe.. bila tengok kawan-kawan Idlan yang lain pandai plak diorang tayang benda tu.. Idlan plak hanya ternganga melopong tengok kamera... sebenarnya saya tak ajar sangat dia bergambar ni..tu yang dia tak berapa reti..huhu.. tapi sekarang dia dah pandai la...


ha, ni close up bendanya..huhu..tak jelas jugak kan...

 ha, inilah bendanya....ntah apa la benda ni kan.. robot ker per...tapi tak kisah la...yang penting...


ada ni ha " Selamat Hari Ibu"... mungkin masa ni teacher dia pegang tangan dia kot tulis... tu yang tulisan "cantik" sangat tu.... apa-apa pun saya sangat suka... dan saya akan simpan sebagai kenangan.. leh tunjuk kat Idlan bila dia besar nanti kan???


 

Comments

IntaNBerliaN said…
gambar orang tengah peluk kad kot.. hihii

comel je...
izan mama mia said…
seronoknya..dapat hadiah dr anak kan...kalau saya pun nak simpan gak..buat kenangan paling berharg tuu..
Masya said…
seronokkan kalau dapat kad macam ni dr anak.. walaupun tak cantik.. rasa terhibur dan dihargai...
SeputihSalju said…
alolo comelnyer..pandai idlan buat..... :-)
semudah itu said…
hahah comelnyerr heheh lucu arr
Kesuma Angsana said…
simple but creative tu!