hasil kerja Idlan yg ke2- khas utk Mama

May 16, 2012






hari ni saya nak tunjuk kat korang hasil kerja Idlan  khas untuk saya semua sempena Hari Ibu yang lepas....
actually saya dah tertengok la plak hasil kerja ni kat Facebook Taska Idlan tu.... masa saya tengok tu saya seronok sangat..camner la rupanya sebab tak jelas sngat..jauh plak tu...


ha, tengokla... macam robot pun ada jer rupanya..saya pun tak tau apa la yang diorang reka tu..hehe.. bila tengok kawan-kawan Idlan yang lain pandai plak diorang tayang benda tu.. Idlan plak hanya ternganga melopong tengok kamera... sebenarnya saya tak ajar sangat dia bergambar ni..tu yang dia tak berapa reti..huhu.. tapi sekarang dia dah pandai la...


ha, ni close up bendanya..huhu..tak jelas jugak kan...

 ha, inilah bendanya....ntah apa la benda ni kan.. robot ker per...tapi tak kisah la...yang penting...


ada ni ha " Selamat Hari Ibu"... mungkin masa ni teacher dia pegang tangan dia kot tulis... tu yang tulisan "cantik" sangat tu.... apa-apa pun saya sangat suka... dan saya akan simpan sebagai kenangan.. leh tunjuk kat Idlan bila dia besar nanti kan???


You Might Also Like

6 comments

  1. gambar orang tengah peluk kad kot.. hihii

    comel je...

    ReplyDelete
  2. seronoknya..dapat hadiah dr anak kan...kalau saya pun nak simpan gak..buat kenangan paling berharg tuu..

    ReplyDelete
  3. seronokkan kalau dapat kad macam ni dr anak.. walaupun tak cantik.. rasa terhibur dan dihargai...

    ReplyDelete
  4. alolo comelnyer..pandai idlan buat..... :-)

    ReplyDelete
  5. hahah comelnyerr heheh lucu arr

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram