Menang Hadiah Giveaway... THANK YOU SO MUCH UMI


YEAY...SERONOKNYA SAYA....HEHE

nak tau kenapa.. sebab saya menang hadiah GA dari Umi's Cake... dan hadiah yang saya dapat tu korang nk tau tak apa?

ini dia






v




v






v





v
 ha, kena tengok balutan dulu..haha...




v



v


v

 ini dia, Pemanggang Ajaib.... hehehe.. best tak? best tak?


sebenarnya saya memang teringin nak beli.. tapi duit yang ada kena standby untuk raya dan baby nanti.. so, saya pendam je la nak beli pemanggang ni...last-last tak sangka plak saya hadiah yang saya dapat adalah ini..wah, seronok tak terkata lah..heheh... thanks Umi, thank you so much....semoga Allah murahkan rezeki Umi sekeluarga yer... Amin..

p/s: pasni boleh leh saya cuba memanggang plak yer..hehe..tak sabar nak guna....

 

Comments

PinkUmmi said…
bestnye dpt pemanggang nih....:)
Norzie hany said…
Bestnya Jaa....Alhamdulillah rezeki.Tahniah ye.
IntaNBerliaN said…
bagus tu.. cam mak.. ni lah yg adik duk promote kakja suh beli tu.. hihii
SeputihSalju said…
wah bestnya... tahniah k.ja.. rezeki baby tuh... :-)
azizah :) said…
wowwwwwww best giler dpt hadiah pemanggang ni..nak beli mmg tak la kan sis...untung2..mahal gak tu..
izan mama mia said…
tahniah..nnt masa dalam pantang boleh makan panggang jer..kan,,
Myra Jay said…
Wahhh bertuahnya...
Dapat pemanggang ajaib ;)

Tahniah ye..