Mom & Me Sample


kalau sebelum ni saya cerita yang pasal Huggies (hadiah untuk Idlan) sekarang ni saya nak bagitau plak apa yang saya dapat...sample untuk saya pulak sampai hadiah Sabtu tengah hari.. nasib baik masa posmen tu datang saya ada, kalau tak, confirm kena pergi ambil sendiri...agak-agak korangla, apa bendanya yer? saya dah lama tunggu benda ni sebenarnya... takut tak sempat nak merasa jer..hehe...apa dia? hehe..

v




v



v




v



v


ha, inilah bendanya... susu Mom & Me perisa Vanila yang saya nak cuba sangat-sangat... hehe.. tapi sampai ke hari ni saya masih belum berkesempatan lagi nak merasa susu ni... insya allah, malam ni saya minum kot...hehe...

erm, dalam kotak ni ada jugak pamplet.. saya ada juga tunjuk kat Idlan gambar ibu mengandung, dia jawab "Baby!!".. hoho, bagus betul anak saya.. dia tau perut buncit macam tu ada baby kat dalam...hehe
 

Comments

Anum Shukri said…
cmner..dah minum ke susu tu?sedap tak?
PinkUmmi said…
eh???pregnant gak ke???hehehe
Zie said…
kali ni zie preg tak lalu minum susu.. Huhu
eB said…
bijak bijak. tahniah yer :)
anisalya said…
selamat minum susu ye jaa... ngeee...
IntaNBerliaN said…
idlan tgk gambo tu.. tingat perut kakja.. hihi
pandai idlan.. :)
Mengandung kena minum susu banyak2 hihihi...
fieda said…
sedap tak susu tu..
Jaa said…
@fieda adeh, bukan tekak saya la akak... jenuh nk abiskan...