2 orang rakan telah selamat bersalin....saya bila?

August 16, 2012


salam semua... petang semalam saya dapat tahu isteri ofismate saya (yang due date dia lebih kurang saya) dah selamat bersalinkan anak lelaki...


komen si ayah dkt fb: Bby boy ni lahir scara normal jam 8.35pm pd 15 ogos 2012 dgn
 berat 2.8kg.. Nama belum finalize lg.


tengah hari ni pula, rakan saya (yang due date dia awal seminggu dari saya) bagitahu saya yang dia dah selamat bersalin baby boy jugak...


 tahniah saya ucapkan pada kedua-dua rakan saya....

KAWAI!!!!!
COMEL GILER LAH..HEHE

yang merisaukan saya sekarang ialah.. adakah saya jugak akan bersalin dalam tempoh terdekat? adakah time raya nanti? satu je yang saya risaukan, jangan time on the way balik kampung @ balik ke sini.. time tu konfirm jalan jam..oh tidak!!!!!!!! mintak simpang la...
 

You Might Also Like

17 comments

  1. sabar yer jaa.. akan menyusul kemudian... semoga semuanya selamat

    ReplyDelete
  2. sabar.. berdoa moga dipermudahkan segalanya.. insyaallah ...

    selamat hari raya.. maaf zahir batin ...

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah utk kwn2 akak dpt baby.. hehe

    selamat hari raya kak.. doa moga semua nyer selamat nanti akak bersalin yer :)

    ReplyDelete
  4. 2 2 comel sokmo...

    selamat hari raya...maaf zahir dan batin yer...:)

    ReplyDelete
  5. comelnya bby..
    semoga Jaa akan selamat bersalin nnt ya..

    ReplyDelete
  6. apa pun, semoga dipermudahkanlah semuanya.

    ReplyDelete
  7. Salam Jaa..

    wah.. dh mkin byk baby skrg..hehe..
    moge Jaa slamat la ye lahirkn baby tue..

    btw, slamat ari raye..
    maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  8. alahaiiii comelnya 2 org baby ni.. ni yg xsabar nak bau baby ni.. wangi :-)

    ReplyDelete
  9. Comel sungguh baby2 boy tu jaa, jangan risau, smpi masa nnti bersalinlah jaa, bykkan selawat dan Akak doakan dipermudahkan bersalin amiinnn

    ReplyDelete
  10. datang dari blog Kak Intan Berlian...
    Tahniah atas kelahiran baby.... :D

    ReplyDelete
  11. tak sabar tunggu baby jaa pula..

    ReplyDelete
  12. tahniah dah selamat bersalin..
    hope uyun pon akan selamat bersalin tak lama lagi..

    ReplyDelete
  13. Moga Allah permudahkan segalanya... amin...

    ReplyDelete
  14. Mat pagi sis .. seronok baca hasil nukilan sis ..rasanya sis dah bersalin ketika umi jenguk blog sis ni ..

    salam pekenalan dari umi buat sis (^_^)

    ReplyDelete
  15. hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram