Penangan Hidangan Barakah


salam semua....


sumber

last entri saya berkaitan Hidangan Barakah siaran TV Alhijrah.. pada mulanya saya sekadar nak bagitau jer pada rakan-rakan yang rajin menjengah blog saya yang tak seberapa ni... dan sejak entri tu dipublish takde satu komen pun yang saya terima....huhu... sedih.. takde orang minat ker? takpela...tapi, bila saya tengok UV yang masuk ke blog saya...


ha, nampak tak? ramai jugak yang berminat pasal program ni.... walaupun ramai yang sekadar membaca tanpa sebarang komen, UV yang saya dapat ni sangat menarik perhatian saya, jadi teruja kejap..haha.....maklumler, jarang benor UV saya nk banyak macam ni....dan kebanyakannya dari google...


ha, tengok..UV saya naik sekali ganda disebabkan entri terakhir saya tu... (sebenarnya saya malu nak tunjuk..maklumler, UV saya tak banyak macam korang)... tapi saya gatal nak tunjuk jugak..hahaha...UV saya ni rendah disebabkan saya ni tak rajin nak update..entri pun ntah apa-apa jer...tak tauler lepas ni semangat saya untuk berblog akan naik macam graf tu jugak atau tidak.... haha..harap-harap yela....

p.s: bagi korang yang belum tengok, tengok ler... rugi tau kalau tak tengok... BEST!!!!!
Anum, thanks sebab jadi the only person yang komen entri tu....hehe
 

Comments

Zuhaini said…
saya tengok! memang best dia masak..

dah la dengan slang arab dia... :)

Zuhaini
My-Alia.com
IntaNBerliaN said…
oklah tu kakja.. perkembangan yg bagus.. hehhe

sian lak kakja.. bkn sy xnk komen tp mood tu yg xberapa nak baguih.. entry tu ada baca tp seru nak komen xsampai lg... hahahha
PinkUmmi said…
ok la tuh...de peningkatan kan
izan mama mia said…
hai...apa khabar...baby kat dalam tu camana?....bila due...
maszmadi said…
salam kenal,

ada la tengok 2 3 kali rancangan ni.. tapi sejak pindah umah 2 hari yang lepas, x dpt tengok tv coz antena xder.. huhu
Aju Mohit said…
waa tak pernah lg tgk dia ni masak, mesti sedap kan, akak ni suke makan hehehe memang semua nmpk sodap hehehe
eB said…
ala x pernah tgk la. :(
Cute Mum said…
takperlah... berblog untuk diri sendiri jugakkan.. tak perlu nak kejar uv tue.. insyaallah satu hari meningkat jugak..

uyun pernah sekali tengok siaran nie.. best jugak..
Jaa said…
@IntaNBerliaNxpe..jgn risau.. k.ja pun bukan selalu komen entri ina..harap baca jer..sb mood ke laut..hehe
Jaa said…
@izan mama mia khabar baik.. baby sihat, insya allah.. due 13/9 nti..
Zie said…
kadag2 sesuatu yg tak diduga berlaku....
saya pun bukan rajin sgat bw skang ni rasa mkin sibuk... hairan macamna org lain yg banyak pengunjung dan komen, camnalh depa nk balas jejk yg ramai tu.. zie setakat la mmng rasa blom mampu nk ke blog seramai tu.. bg zie masa lbih kpada ank2 dan perkara lain...