Penangan Hidangan Barakah

August 13, 2012


salam semua....


sumber

last entri saya berkaitan Hidangan Barakah siaran TV Alhijrah.. pada mulanya saya sekadar nak bagitau jer pada rakan-rakan yang rajin menjengah blog saya yang tak seberapa ni... dan sejak entri tu dipublish takde satu komen pun yang saya terima....huhu... sedih.. takde orang minat ker? takpela...tapi, bila saya tengok UV yang masuk ke blog saya...


ha, nampak tak? ramai jugak yang berminat pasal program ni.... walaupun ramai yang sekadar membaca tanpa sebarang komen, UV yang saya dapat ni sangat menarik perhatian saya, jadi teruja kejap..haha.....maklumler, jarang benor UV saya nk banyak macam ni....dan kebanyakannya dari google...


ha, tengok..UV saya naik sekali ganda disebabkan entri terakhir saya tu... (sebenarnya saya malu nak tunjuk..maklumler, UV saya tak banyak macam korang)... tapi saya gatal nak tunjuk jugak..hahaha...UV saya ni rendah disebabkan saya ni tak rajin nak update..entri pun ntah apa-apa jer...tak tauler lepas ni semangat saya untuk berblog akan naik macam graf tu jugak atau tidak.... haha..harap-harap yela....

p.s: bagi korang yang belum tengok, tengok ler... rugi tau kalau tak tengok... BEST!!!!!
Anum, thanks sebab jadi the only person yang komen entri tu....hehe
 

You Might Also Like

11 comments

Instagram

Subscribe