Pesta Buah-buahan UPM


salam semua...

sejak bulan lepas aktiviti kami anak beranak banyak di rumah... puncanya my hubby sibuk dengan musim durian dan rambutan.. kena standby...  so kami lepak-lepak aje la kat rumah... kalau tidak, confirm hari-hari kami berjalan-jalan dan tak dok umah... hahah..

so, sepanjang saya di rumah ni, pagi-pagi macam biasa la... kemas rumah sikit...

(pemandangan macam ni adalah biasa di rumah saya... kadang lagi teruk..haha...)

 tengok tv kejap, bagi anak-anak mandi, makan (walaupun idlan susah nak makan, susu ajer dia), masak... dan petang-petang ni bagi diorang tidur balik (supaya saya boleh online tanpa gangguan, haha).... kejap lagi, saya nak lipat baju plak, ada sebakul baju tengah tunggu untuk dilipat... pastu kalau diorang dah bangun mandikan diorang, layan tv kejap... dan tunggu hubby balik... kalau dia larat, keluarla kami pergi jalan-jalan... kalau tak, dok umah ajer la...huhu...

anyway, hubby sekarang tengah sibuk pasal ni...

kalau korang nak, pergila sana...cepat sikit habis... hehehe...

Comments

Mira Adzlia said…
org luar pun leh gi ek..bestnye....ley men ptik2 buah..hihi
Mimie said…
bestnye tp tarikh2 tuh sy bz ngan prog lak
IntaNBerliaN said…
kakja tolong mkn je lah yer.. hihi
NoEn said…
bestnya...dah lama xrasa musim buah kat kg..huhu
Norzie hany said…
Jauh la Jaa,kalau dekat boleh pergi.
umialya said…
UPM? jauh le..
sal ya said…
pulasan... sedapnya.
haritu pergi tapi tak beli pun cuma kenyangkan perut kat sana je. hehe :)