Walls Selection Strawberry Cheesecake

December 27, 2012


salam semua...


baru ni gi Econsave, ice cream ni ada discount... so belila.. sebab memang teringin nak beli ais krim brand ni... ada banyak choice tapi yang saya nak takde...saya suka yang Cookies & Cream.. tapi takde plak.. so, try la yang ni.. sedap la jugak sebab dia perisa strawberi.. cuma bagi saya kalau ada kacang lagi sedap la kot... lebih crunchy gitu...
(hehe, dah nak habis makan baru teringat nak buat entri)

kat dalam dia ada strawberi dan cheesecake... mula-mula tu tertanya-tanya juga la camner la rupa cheesecake dalam ais krim ni, so lepas diskodeng-skodeng.. inilah rupa cheesecake tu...


serius cakap, kalau takde cheesecake tu rasa kosong, kosong, KOSONG...(ada tune Najwa kat situ k..).. baru la saya sedar, tekak saya ni nak yang ada kacang, nak yang crunchy... erm, pasni leh cari jenis yang lain plak...

 

You Might Also Like

8 comments

  1. sue tak penah makan aiskrim gini

    ReplyDelete
  2. em x brape minat sangat walls ni, rasa muak sbb creamy sangat... maklum lah tekak kampung.. hehe

    ReplyDelete
  3. xpnh rse lg...stp eskrim mcd mmg peberet.tiada tndigan wlupun dgn baskin robin..hihi

    ReplyDelete
  4. Sedapnya. Saya buat eskem sendiri jer ☺☺

    ReplyDelete
  5. 1 hari boleh habis ni he...he..

    ReplyDelete
  6. Sy mmg hantu eskrem wall's selection ni.. sdp kn?

    ReplyDelete
  7. suka King's. ada yang bersos karamel la, coklat la. tapi paling suka Pistachio. tak jmp pulak kat sini.

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram