yeay, yeay.. dapat hadiah..

January 23, 2013


salam semua..

saya dapat mesej dari biras saya pasal ni...



haha, nampak sangat saya terlepas entri pasal ni kat blog kak fieda...masa dia bagitau saya pun konfius camner saya boleh dapat..terus saya buka blog kak fieda..



ha, ni la hadiah yang saya dapat.. tu nama dah kena potong tu sebab dah bagi details k..bukan sebab cancel bagi hadiah..haha...kalau cancel, nangis saya...haha...hadiah ni sebenarnya sempena Anniversary Blog kak Fieda yang ke2...tahniah la sebab 2 tahun jer folower dah 2k..saya? alahai.. bila la nak jadi ramei macam tu...baik betul k.fieda..kalau nak tau semuanya ada20 orang pemenang...korang dah check ker kot-kot nama korang ada kat situ...kalau belum, klik SINI...


anyway, thank pada biras saya sebab inform dan terima kasih pada kak Fieda sebab bagi hadiah ni kat saya...
 

You Might Also Like

7 comments

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram