yeay, yeay.. dapat hadiah..


salam semua..

saya dapat mesej dari biras saya pasal ni...



haha, nampak sangat saya terlepas entri pasal ni kat blog kak fieda...masa dia bagitau saya pun konfius camner saya boleh dapat..terus saya buka blog kak fieda..



ha, ni la hadiah yang saya dapat.. tu nama dah kena potong tu sebab dah bagi details k..bukan sebab cancel bagi hadiah..haha...kalau cancel, nangis saya...haha...hadiah ni sebenarnya sempena Anniversary Blog kak Fieda yang ke2...tahniah la sebab 2 tahun jer folower dah 2k..saya? alahai.. bila la nak jadi ramei macam tu...baik betul k.fieda..kalau nak tau semuanya ada20 orang pemenang...korang dah check ker kot-kot nama korang ada kat situ...kalau belum, klik SINI...


anyway, thank pada biras saya sebab inform dan terima kasih pada kak Fieda sebab bagi hadiah ni kat saya...
 

Comments

Nurul Faiz said…
tahniah jaa
ros_reeza said…
tahniah kak dapat hadiah :-)
SeputihSalju said…
sama2.. kbtln saya bukak blog k.fieda.. tu yg inform terus..hihi
Mimi Azirah said…
tahniah jaa
tahniah...murah rezeki
IntaNBerliaN said…
tahniah kakja..