balik kampung......


salam semua...

hari ni hari last bersiaran.. walaupun tak update entri hari ni, saya update je la pasal ni..hehe

asalnya tak nak balik kampung sebab minggu depan ada Family Day office lama..asalnya nak buat kat Bukit Gambang.. baru berkira-kira nak beli hadiah lebih untuk giveaway saya..last-last dapat tau tak jadi ke sana plak.. tukar ke Port Dickson... yang terbaru lepas jumpa kawan lama pagi tadi dia cakap tunda plak sebab ramai yang tak leh join... erm, terbantut nak cari hadiah lebih..

nasib baik ada yang sudi sponsored hadiah cikit untuk saya.. siapa dia? ha, tunggu entri giveaway saya yang akan dipublish hari Rabu nanti k..di situ saya ada announce siapa yang sponsored hadiah tu... hari tu saya on the way balik dari kampung..so, auto publish jer la.. tapi bagi korang yang dah bersiaran jangan lupa join yer...


Comments

Mimi Azirah said…
ala tak jd gi PD ke?kalo x leh jumpe jaa
shazrina said…
wow weeeeeeeeee ... :D
Alif Ismail said…
salam jaaaaa...

dudel awk baru siap ni...hihihi..

http://bloggeralif.blogspot.com/2013/02/doodle-untuk-jaa.html
Karukord jagau said…
slmt balik kmpg :)
Selamat Balik Ke kampung..