Irsyad dah pandai nak main...


salam semua...


sejak 2 menjak ni, Irsyad dah pandai nak main.. kalau dia nak main, jangan mimpi la nak pujuk dia tidur... bagi susu pun dia tak nak... bagi baring, siap tolak badan nak duduk... dah bagi duduk, merengek lagi.. bagi mainan baru senyap... hai, dah makin pandai anak mama nih...

dah beberapa hari dah dia tidur lambat, gara-gara nak main.. hai, dia tak tau, mama dia tak sampai hati nak tidur selagi dia tak tidur...so, tahan jela mata nih...korang nak tau, kalau dia dah pegang apa-apa..tak kisah la mainan ker, kertas ker... kalau korang ambik dari tangan dia.. mengamuk dia tau...bukan main lagi...haha...

kadang-kadang saya saje menyakat dia.. bagi mainan, biar dia main kejap.. pastu ambik balik...kali pertama meraung kejap.. kali kedua meraung kuat.. dah la time meraung tu tutup mata, sambil meronta-ronta.. selagi dia tak perasan / tak pegang barang tu, selagi tu la dia nangis..haha...sekarang ni, malam-malam dia la yang teman saya online... tapi bila dh boring dia teman, mula la menangis nak tidur..haha.. bagus betul anak mama ni...



Comments

SeputihSalju said…
irsyad dah besar... nnti boleh lah main dgn abg idlan...hihihi
Nora Karim said…
alahai comeinya... belajar benda baru gitu la... sampai tak kisah susu... heheh
pandai irsyad main...suka sebab keluar cahaya lampu tu kot kan
fieda said…
dia suka tgk lampu tu..
are chik said…
hehe..comel btl la..
my notes said…
alahai ... comelnya baby ... geram tgk la ...