CPUV pertama dah sampai dah...


salam semua...

hari ni saya saja jer buka Nuffnang.. nak tengok berapa ramai pembaca yang singgah ke blog saya yang tak seberapa ni...tetiba saya perasan yang earning saya dah naik sikit..(sikit jer..)..hehe.. so, syaa pun nak tengok la iklan mana yang menambah rezeki saya tu.. sekali saya terperasan yang ada 2 colom.. satu CPUV dan satu CPC.. terus terbeliak biji mata..haha.. betul ke apa yang aku tengok nih???... tengok balik....


ha, ada 2? dan salah satu tu tahun lepas??? camner boleh tak perasan ek? tapi menurut sumber yang boleh dipercayai..nuffnang tengah tak betul....yeker? erm, takpela..janji nuffnang ada la jugak jengah blog ni...  amount tu saya tutup la sebab sikit sangat..saya segan..hahaha...

so, nak panggil apa ni ek? CPUV yang pertama ker? pertama la kot kan walaupun ada 2... erm, pasni kena la rajin-rajin update lagi...erm, pembakar semangat la katakan..cewah... harap-harap pasni nuffnang takkan segan silu lagi nak singgah kat blog ni.. saya pun akan cuba update bila-bila saya mampu yer... will try my best...


Comments

syawalsimpsons said…
alhamdulillah ada jugakkan
IntaNBerliaN said…
haa betoi tu.. jdkan cpuv sbagai smngat utk terus berblog.. hihi

tahniah yer :-) lps ni mesti lg byk cpuv @ be menyiggah
Masya said…
itu lah semalam pun ada terbaca ata² kat nuffnang tgh biol kikikiki .. xpa anggap jer rezeki jaa yer.. tahniah.. buat semanagt utk terus menulis...
Haryati Faizal said…
tahniah... yati pun camtu jugak tiba2 ada cpuv tanpa sedar
umi alya said…
tahniah.. xper.. sikit2, lama2 jadi bukit