kegemaran Irsyad sekarang...


salam semua...

sejak kebelakangan ni, Irsyad dah mula "mengganas"..haha..yela.. pantang lepa sikit, tup-tup tengok dah berdiri tepi katil..sambil melompat-lompat...kalau lambat pegang dia maunya terlengtang ke belakang.. kalau tak katil, bilik air.. pandai dah merangkak masuk bilik air.. sekarng ni saya sajer letak dia dalam bath tub dia masa mandi..bagi dia main air... punya la seronok dok tepuk air tu... tu sekarang ni, asyik ke situ jer dia...  jenuhla kepung dia... pintu bilik malam-malam memang kena tutup... siang-siang pun sama la jugak.. kena pehati betul-betul.. kalau tak, nahas...

dan lagi satu port yang dia suka ialah dapur saya... sebabnya dia mencari benda ni...


yang ada kat rak paling bawah...ha, kalau saya telak tempat lain pun, pandai plak dia dok depan rak tu sambil mencari tudung tu...hahaha... dan dah sah-sah la kalau dia main benda tu bising satu rumah.. rimas jugak sebenarnya tapi tu je la yang boleh buat dia berhenti mencari saya..haha


bukan takde mainan lain tapi ini jugak la yang dia berkenan.. erm, anak mama ni nak jadi Chef kot...hahaha..

erm, hari ni genap 8 bulan usia Irsyad... berat terkini 7.7 kg.. bulan lepas 7.2 kg.. masa dia demam haritu, ada timbang.. 8 kg masa tu...ni lepas demam tinggal banyak ni jer... takpela..graf dh turun sikit tapi nurse kata ok jer... so pasni kena makan banyak-banyak k...


Comments

Masya said…
hihihi.. nasib baik x digayakan kat kepalanya...
IntaNBerliaN said…
BILA TGK JE GAMBO NI, YG SY NAMPAK DULU RAMBUT IRSYAD.. YEAYYY RAMBUT IRSYAD DAH BANYAK.. NAMPAKLAH SIKIT JD WANE ITAM DH KEPALA DIA TU.. HIHII
adianiez AIDA said…
irsyad 8 bulan da merangkak ke dapur carik tudung periuk ye? good boy. izzat lom merangkak lagi. da masuk 9 bulan dah pun few days ago. adik irsyad lebih advance!!! ayoyoyo...
Z ie said…
haha tolong mama masak ker/ hehe cute je irsyad ni...
Qhaifa Nur said…
lepas ni selalulah Irsyad mengemas dapur...
are chik said…
haha..bgs btl la irsyad nie..ikut pgai abg dia gak la kn..dlu idlan msk dlm rak yg bawah yg adik lak bekenan tudung periuk nie..2-2 berkenan rak yg kt bawah 2 jga..haha..hang kena tukar rak lak jawab nye..bgs2..nasib baik la comel..
Haryati Faizal said…
nak masak ye...
watyz said…
hehehhe... tudung periok ye.. nak jd chef ke dh besar nanti?? hehehhe