Irsyad dah pandai berjalan...

salam semua...

nak update tapi takde gambar.. takde gambar, entri jadi tak menarik..huhu..tapi stori kena jalan jugak kan... kalau tak, dah tak fresh.. ni pun dah habis basi jugak..haha..

oklah, just nak update dalam diary online ni pasal Irsyad supaya mama dia tak lupa.. Irsyad mula berjalan hari last kita berpuasa yang lalu.. kiranya masa tu umur dia lebih kurang dalam 11 bulan 1 minggu la... lebih kurang abang dia jer...

masa pertama kali tu yang jadi saksi hanya saya dan adik ipar jer.. tula first time dia berjalan...masa tu adalah dalam 2,3 langkah sebelum dia terduduk..hehe.. seronok sangat masa tu..tapi mama dia relax jer...cool bebeh.. 

lepas tu, mula la episod-episod dia berjalan lebih jauh...cumanya masa ni saya tengok dia tak pandai lagi bangun sendiri dan berjalan.. kiranya dia kena pegang something dulu, bangun pastu baru dia jalan.. nak berdiri sendiri tu belum lagi...

tapi semalam saya tengok dah mula nak berdiri sendiri tapi masih takut-takut lagi... insya allah.. sebelum birthday dia hujng bulan ni pandai dah kot...

erm, oklah.. nak update tu dulu k.. nanti dah ada pic saya update lagi pasal Irsyad...

Comments

syawalsimpsons said…
yeee boleh geng dengan izz...izz pon start berjalan waktu 10 bulan
intanfirdaus247 said…
selamat hari raya..:) wah idlan da pandai jalan ya..tahniah idlan..:)nnt upload gambar tau
IntaNBerliaN said…
SY BACA KOMEN KAK INTAN TU, SAYA TGK BLIK ENTRY KJA, KOT2 KJA TERSALAH TULIS NAMA IDLAN.. HIHI
Qhaifa Nur said…
salam aidilfitri...

awalnya berjalan...
seronoknya raya dapat kaki yup Irsyad...
@IntaNBerliaN hehe.. mula2 tgk.. k.ja pun terkejut.. igtkan salah tulis nama..hehe
ieyda said…
dah folow...TQ
n selamat berkenalan
SeputihSalju said…
xpa pelan2 ye irsyad.. lama2 nnti msti pandai jalan...
Sayangku Zie said…
wah dah dapat kaki.. pasni jenuh ligan lah mama dia.. hehe
intanfirdaus247 said…
eh idlan pulak..irsyad..adeh ..peningggg sat..hehe..