Irsyad dah pandai berjalan...

August 19, 2013

salam semua...

nak update tapi takde gambar.. takde gambar, entri jadi tak menarik..huhu..tapi stori kena jalan jugak kan... kalau tak, dah tak fresh.. ni pun dah habis basi jugak..haha..

oklah, just nak update dalam diary online ni pasal Irsyad supaya mama dia tak lupa.. Irsyad mula berjalan hari last kita berpuasa yang lalu.. kiranya masa tu umur dia lebih kurang dalam 11 bulan 1 minggu la... lebih kurang abang dia jer...

masa pertama kali tu yang jadi saksi hanya saya dan adik ipar jer.. tula first time dia berjalan...masa tu adalah dalam 2,3 langkah sebelum dia terduduk..hehe.. seronok sangat masa tu..tapi mama dia relax jer...cool bebeh.. 

lepas tu, mula la episod-episod dia berjalan lebih jauh...cumanya masa ni saya tengok dia tak pandai lagi bangun sendiri dan berjalan.. kiranya dia kena pegang something dulu, bangun pastu baru dia jalan.. nak berdiri sendiri tu belum lagi...

tapi semalam saya tengok dah mula nak berdiri sendiri tapi masih takut-takut lagi... insya allah.. sebelum birthday dia hujng bulan ni pandai dah kot...

erm, oklah.. nak update tu dulu k.. nanti dah ada pic saya update lagi pasal Irsyad...

You Might Also Like

10 comments

Instagram

Subscribe