semak peratusan SEO blog korang

September 20, 2013

salam.. wah.. lama tak update kan? hehe.. mood tengah rajin sikit sekarang.. actaully, tadi ternampak entry IntaNBerliaN pasal SEO ni.. rasanya dulu pernah dah terjah tapi sudah lupa larr...so, saya pun terjah la jugak.. saja nak tengok peratusan SEO blog yang suam-suam kuku nih... then result yang saya dapat ialah:



hahaha, boleh tahan.. kalau korang nak tau, SEO ni saya buat sendiri yer.. so, bagi orang yang zero SEO macam saya ni, 27% tu kira okla kan??? erm, kalau saya rajin update lagi mungkin SEO saya akan lebih bertambah kan? hehehe.. tapi tula.. ntah bila la kerajinan tu nak datang.. tambah plak part nak upload picture tu susah sikit..

tapi takpe, insya allah.. mungkin bulan Oktober nanti saya akan naikkan tahap kerajinan mengupdate blog saya nanti yer... 

 nak check jugak??

meh check dekat SINI... tak susah pun, just masukkan url blog jer..

You Might Also Like

12 comments

  1. nak semak jugak la
    thanks sharing

    ReplyDelete
  2. tahniah! byk gak tu kakja.. tu dlm keadaan jarang update..

    ReplyDelete
  3. wahh banyak jugaklah tu.. sy ni lglah tak mesra seo

    ReplyDelete
  4. byk gak tu..nk tau kfieda punya 17% je..hahaha

    ReplyDelete
  5. jaa..top referrer tu kire mcm org join ga tu byk dri blog kite la..kire blog kite yg kasi byk uv ke blog org yg anjur ga tu...

    ReplyDelete
  6. tinggi dah tu kak... ok la kan,lelama berblog berblog nanati makin bertambah la nanti...

    ReplyDelete
  7. tak pernah check dan hari ni nak try check tq mama idlan & Irsyad for the info ye..was here jalan2 ptg.

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram