akibat terlebih excited...

ramai jugak yang nak tengok rumah baru saya tu yer.. alhamdulillah.. tak pasal-pasal UV naik semalam... tapi rasanya-rasanya gara-gara entri ni...


erm ada tak yang perasan entri ni dah terpublish baru ni??
actually, entri ni patutnya di auto publish selepas entri Part 2 keluar... masa ni plak saya baru jer lepas install blogger kat hp.. so, tengah test la tu update blog melalui hp... dah edit-edit pastu konon-konon nak save.. ntah macam mana terpublish plak.. adeh... terusla delete entri tu.. dah tak pasal-pasal kena karang balik entri terbaru.. adeh....

erm, ada ker yang terperasan pasal entri saya ni??? adeh, dah tak surprise dah la kan...hehe... insya allah, malam nanti saya sambung karang lagi... maklumler, dah terdelete semua.. harap maaf.. kalau x, entri ni boleh keluar hari ni jugak...

harap bersabar yer...

Comments

IntaNBerliaN said…
saya xperasan pun.. tp rasanya bkn pasal ni... tp psl iman ada share link entry kja dkt fb tu... so, secara xlgsung kwn2 iman pun nk bc jugak..
@IntaNBerliaNaa kan.. tak erpikir plak pasal iman share kat fb tu..haha..