Pindah Rumah... Yeay.. Tak Sabarnya..

Salam semua...

dah lama tak dengar cerita dari saya kan..hehe.. mood M sudah datang la... hari ni mood R pulak ada so, adala entri hari ni...

ok, dulu saya pernah bagitau yang saya akan pindah rumah.. tapi lepas tu.. senyap jer kan.. sebabnya rumah tu kami renovate dulu... so, sekarang ni rumah tu dah hampir siap... jadi proses pindah barang sedang bermula...

actually nak tunjuk kat korang gambar sebelum dan selepas renovate.. tapi asyik lupa jer.. erm, last-last ada yang selepas renovate jer.. takpela.. saya masih lagi dalam proses nak upload gambar dan dok buat draft untuk korang.. nanti tengok la yer.. tak cantik pun... tapi hehe.. semangat mau ada ma... so, kena la tunjuk jugak kan.. apa2 pun minggu depan saya akan angkut suma barang ke rumah baru... so, tunggu yer.. nanti saya update...

tak sabarnya... :p

Comments

SeputihSalju said…
sy pulak yg tak sbr nak tgk umah k.ja..hahhaha
Nurzakiah Hanum said…
singgah petang
happy weekend
Myra Jay said…
Bestnyer...

Walaupun penat pindah randah ni tp hati puas ;)
Mimi Azirah said…
Dah lme x singgah sini..srnoknye nk pndah umah
Zefa NorAsmara said…
Singgah jalan2 sini.. Mood R ibu Yusuf pun dah datang ni. Hihi.. Tahniah Ja, rumah baru.. :D