Alhamdulillah... dia dah selamat di pangkuan keluarga...

December 27, 2013

salam semua...

keratan akhbar dari Harian Metro yang dimaklumkan kawan saya ni membuatkan hati saya lega sangat... budak yang hilang kat Pesta Pulau Pinang dah dijumpai... 

Isu kanak-kanak perempuan ditinggalkan di tapak Pesta P Pinang terungkai

sorila.. nak copy paste story tu panjang sangat.. kalau korang nak tau klik la link kat atas ni yer..

Syukur Ya Allah... Runsing hati saya dan kawan-kawan yang lain dah hilang... Pengajaran buat diri dan rakan-rakan...

Janganlah dok ingat anak kita ada dengan orang ni, dengan orang tu... check betul-betul... jangan dok main ingat-ingat... sepupu saya pun pernah hampir-hampir tertinggal anak dia kat rumah kenduri sebab masa pergi tu datang dengan banyak kereta.. dok ingat anak tu dah selamat masuk dalam kereta orang lain.. nasib baik la ada yang perasan budak tu masih tak masuk kereta... kalau tak, selamat la... tu nasib baik la kat rumah kenduri sedara kita... kalau kat tempat lain???

nauzubillah... mintak dijauhkan.. 

p.s: PERINGATAN UNTUK DIRI SAYA YANG CUAI JUGAK... 

You Might Also Like

3 comments

Instagram

Subscribe