boringnya...

January 23, 2014

salam semua...

boring betul hidup sekarang... haha..


sebenarnya handphone saya ada problem skit.. coverage dia kejap detect.. kejap tak detect... so, lepas selidik rupanya ada masalah dengan sim slot.. terpaksa hantar service centre.. dah hampir 2 minggu dah ni.. dah tak tahu apa-apa perkembangan dari group wassap. nak buka facebook pun payah.. kalau buka kat office kena sorok-sorok.. nak buka kat rumah, berebut dengan Idlan satu hal.. tenet plak slow nak mampus.. lepas kul 11.30 malam baru line tu 'bernyawa' sikit...

hai, stress betul... harap-harap cepatla handphone saya tu siap...

p.s: korang boleh hidup ker tanpa tenet lama-lama?? hahaha

You Might Also Like

8 comments

Instagram

Subscribe