boringnya...

January 23, 2014

salam semua...

boring betul hidup sekarang... haha..


sebenarnya handphone saya ada problem skit.. coverage dia kejap detect.. kejap tak detect... so, lepas selidik rupanya ada masalah dengan sim slot.. terpaksa hantar service centre.. dah hampir 2 minggu dah ni.. dah tak tahu apa-apa perkembangan dari group wassap. nak buka facebook pun payah.. kalau buka kat office kena sorok-sorok.. nak buka kat rumah, berebut dengan Idlan satu hal.. tenet plak slow nak mampus.. lepas kul 11.30 malam baru line tu 'bernyawa' sikit...

hai, stress betul... harap-harap cepatla handphone saya tu siap...

p.s: korang boleh hidup ker tanpa tenet lama-lama?? hahaha

You Might Also Like

8 comments

  1. kalo terlalu letih sy tak heran psl tenet..tp kalo x letih...memg meroyan takde tenet nih

    ReplyDelete
  2. Laaaaa
    Sgt kebetulan..!
    Masalah kita sama la..!
    Ni pun terpaksa online guna hp hubby hehe
    Kang nak tukar hp trus senang cite
    Ceh cm byk duit jek kan
    Poyo sgt :p

    ReplyDelete
  3. Salam. jom join GA first sy.
    http://rafydahouse.blogspot.com/2014/01/beauti-giveaway-1-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete
  4. Entahlah la ..... Tak pernah try hidup tanpa tenet....

    ReplyDelete
  5. untung jugak leh bukak kat ofis walaupun sorok2..hihihi, kes sy dulu lg teruk k.ja.. ermm mati kutu dibuatnya.. hihi

    ReplyDelete
  6. Memg idup x keruan kalo xde tenet

    ReplyDelete
  7. kena sediakan hp dua tiga la macam ni. senang yg satu rosak ada satu lg spare kan? hehehe...

    ReplyDelete
  8. zaman sekarang ni mmg takleh hidup tanpa tenet sis... hihihi... rasa mcm gelisah semacam jer... paling koman pun kena gak online sekejap.. haha...

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram