Giveaway Birthday Azhafizah

January 13, 2014


Nama : Ibu Idlan dan Irsyad
URL Blog : jaajahat.blogspot.com
email : ijaa84@gmail.com



Setiap penyertaan blogger akan menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper yang unik.Selain sebagai wallpaper desktop boleh tengok calendar sekali. Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.

jom semua. siapa nak join klik banner kat atas tu...

You Might Also Like

14 comments

  1. Assalamualaikum..terima kasih sudi join.Wallpaper dah send via email.All the best :)

    ReplyDelete
  2. done follow sini kak...dr ga yang same...btw good luck ye...jmpot sggh blog...=)

    http://ctamanaqim.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

    ReplyDelete
  5. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..done follow you..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. good luck sis...
    http://ctamanaqim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  10. salam...
    singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    good luck ye!!

    ReplyDelete
  11. dri ga yg sama...follow sini..follow wawa balik..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram