Ingatkan SPAM rupa-rupanya...

salam semua...

harini saya tengok emel.. dapat emel dapat HSBC... saya ingatkan spam sebab saya takde bank dari HSBC nih... tapi beranikan diri jugak la buka.. kemudian, bila saya buka jer emel tu nampak dia tulis benda-benda yang tak penting.. tapi saya ada ternampak attachment dia. macam kenal jer statement tu.. seba pernah nampak orang post statement tu.. so, saya pun klik la..

pastu, ini yang keluar..

alhamdulillah, duit dah masuk.. ingat 2 minggu lagi.. tapi RM49.00 jer.. sebabnya saya cashout RM50.00.. kalau tau dia tolak dari yang cashout.. saya cashout RM51.00 dulu.. haha.. takpe2, belajar kan...

so, kawan-kawan.. jom rajin-rajin kan diri share iklan-iklan dari 8share yer... kita kumpul lagi...

pada sesiapa yang belum register, boleh la klik link kat bawah tu..

8share link

Comments

Nurzakiah Hanum said…
ALHAMDULLILAH
Eraz Fadli said…
Alhamdulillah.. Rezeki ni..
SeputihSalju said…
tahniah k.ja.. xpa2 lps nih k.ja msti leh kumpul lg byk.. :-)


( ibu nurul )
sal ya said…
Rezeki. Alhamdulillah.
tahniah ! bestnya dpt duit dr blog !
Nad MamaZN said…
wah! rezeki.. :)
Salam kenal.. tahniah.. moga murah rezeki selalu hendaknya.. amiin.. :)
husna yusof said…
alhamdulillah,, tahniah kak,,

*husna singgah sini sambil follow akak dari blog kak mia

http://newhusnayusof.blogspot.com/
Aqilah Azmi said…
wah wah wahh congratulations Qila ucapkan heee <3
Mia Liana said…
wahhh tahniah ya..

thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html
adianiez AIDA said…
aida pun kalau email bank apa-apa, terus delete. tak pernah nak buka... ha ha ha...
Alhamdulillah rezeki ;)
Mimi Azirah said…
Alhamdulillah rezeki