Jubah Mesra Menyusu

Salam semua...

erm, alang-alang blog saya ni bersawang.. so, kali ni saya nak promote sikit pasal page saya yang satu lagi iaitu Koleksi Muslimah Jameela

Dalam pages Koleksi Muslimah Jameela ni saya jual baju-baju seperti baju kurung pahang, jubah, telekung dan terbaru dress. Tudung? Takde.. Baju jer.. baju pun dah banyak...cukup ler tu..hehe.. okla..kali ni saya nak promote Jubah Yasmin V.. Jubah ni Princess Cut.. dia jenis kembang bawah.. so, tak yah risau kalau montot besar ker apa.. baju ni selesa.. dan kalau nak tau kenapa dia Yasmeen V sebab ni dah batch ke-5 dah.. dan setiap kali kuar. mesti habis... tukang jual pun tak menang tangan nak jawab soalan customer... ha..meh jamu mata..

Jubah Yasmeen V (RM95.00 free postage)
- Mesra Menyusu (ada zip di kiri dan kanan)
- Mesra Wuduk (ada butang di tangan)
- kain lycra berkualiti












 ini antara sebahagian jubah terbaru yang saya upload.. kalau nak tengok corak lain, boleh la singgah di page


atau korang boleh wassap saya di 017-6551432 untuk sebarang pertanyaan lanjut...





Comments

Sayangku Zie said…
adoi lagi cantik cantik... macam nak grab lagi satu lah... hehehe..
Mimi Azirah said…
Cantik cantik la jubah nih....next month nak spend duit beli la jubah la