CPUV ke17 & ke18

salam semua...

harini baru sempat nak tengok blog.. tu pun dah tengah hari baru leh belek-belek... entri pasal raya kalau rajin nanti saya upate la..seminggu tak hadap blog semata-mata nak raya.. facebook pun malas nak buka..hehe.. sebelum tu nak update cpuv ni dulu...


semalam dapat cpuv ke17 iaitu dari B.liv Brand Visibility..hari ni plak dapat Air Asia Go- Korea... buat masa ni tak nampak lagi iklan-iklan ni.. tapi selalunya pagi-pagi baru iklan-iklan ni dok menari-nari kat blog..

thank Nuffnang dan para pengiklan... insya allah.. kalau sempat saya akan update entri terbaru yer...

Comments

Jueliza Jamani said…
B.liv Brand Visibility. yang cpuv ni jue tak dapat.. hehhehe tahniah jaa
Alhamdulillah, rezeki, iolss tumpang happy...congrats....
Montana said…
selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-) seronoknya dapat CPUV baru..aku punya dah xjalan dah heheh
Mimi Azirah said…
tahniah rezeki