CPUV ke17 & ke18

August 05, 2014

salam semua...

harini baru sempat nak tengok blog.. tu pun dah tengah hari baru leh belek-belek... entri pasal raya kalau rajin nanti saya upate la..seminggu tak hadap blog semata-mata nak raya.. facebook pun malas nak buka..hehe.. sebelum tu nak update cpuv ni dulu...


semalam dapat cpuv ke17 iaitu dari B.liv Brand Visibility..hari ni plak dapat Air Asia Go- Korea... buat masa ni tak nampak lagi iklan-iklan ni.. tapi selalunya pagi-pagi baru iklan-iklan ni dok menari-nari kat blog..

thank Nuffnang dan para pengiklan... insya allah.. kalau sempat saya akan update entri terbaru yer...

You Might Also Like

4 comments

Instagram

Subscribe