Selamat Hari Lahir yang Ke-2 Irsyad

August 29, 2014

salam semua...

alhamdulillah.. si kecik Irsyad dah masuk 2 tahun... tapi disebabkan hari lahir (30 Ogos) dia jatuh pada hari Sabtu, jadi saya publish entry ni hari ni la.. sebab esok ramai yang tak buka blog kan..hehe..

sekarang ni dia makin banyak akai... mulut pun boleh tahan.. kalau dulu Idlan pendiam sikit.. dia ada jer nak cakap.. tak nak kalah dengan Idlan la tu.. kalau Idlan menyanyi, dia pun sibuk nak nyanyi walaupun dia tak tau lagu tu bunyi camna...hehe..

erm, dulu saya pernah citer kan yang Idlan dah padam gambar dalam hp saya.. so, kebetulan gambar-gambar Idlan semua saya ada simpan dalam pendrive...lupa dah sebab pendrive tu tak guna.. cumanya gambar-gambar Irsyad jela banyak takde.. saya pulak time irsyad ni tak rajin plak nak ambik gambar.. sebabnya asal saya bawak keluar hp jer dua beradik ni dah sibuk nak main game...last-last malas nak kuarkan.. kadang tu tak sempat nak ambik sebab diorang ni perlu diberi perhatian lebih  kalau bawak jalan-jalan kat luar.. kena pegang.. terutamanya si Irsyad ni... so, sebab tu la gambar dia tak banyak..erm, tak boleh jadi ni.. pasni kena rajin-rajin jugak ambik gambar dia..hehe..

godek punya godek, jumpa la gambar ni kat fb husband..hehe.. tak tau la masa ni berapa bulan... tapi rasanya dalam 2-4 bulan jer ni..sebab saya bedungkan...sebenarnnya kalau tengok gambar idlan dan irsyad masa baby saya pun dah tak cam mana satu Idlan dan mana satu Irsyad..sebab lebih kurang jer diorang ni masa baby..

ha, kalau ikutkan masa tarikh ni umur dia dah 10 bulan...belum pandai berjalan..dia start berjalan umur setahun...

ini gambar terbaru.. baru jer saya ambik semalam untuk upload hari ni..huhu.. si kecik yang makin banyak akal...hehe....


apa-apa pun.. selamat hari lahir buat anak Mama, Muhammad Irsyad yang lincah ni... semoga terus membesar dengan sihat dan ceria... moga jadi anak yang soleh dan menghormati orang tua...





You Might Also Like

8 comments

  1. selamat hari lahir irsyad.. moga menjadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Irsyad. Moga jadi anak soleh, berjaya di dunia dan akhirat. Amin..

    ReplyDelete
  3. Baby lelaki kalau masa baby macam perempuan bila besar memang hensem
    Happy birthday sayang...
    Awak comellah:)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Lahir Irsyad.. Semoga panjang umur, murah rezekli dan sentiasa dilindungiNya.. Amin

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir irsyad smga membesar jd ank yg soleh

    ReplyDelete
  6. Alolololo, comelnya Irsyad. Semoga menjadi anak yang soleh ye :)

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram