Jacob's Simple Pleasures | CPUV ke-20-22 tahun ni..

salam semua...

ok, first time dapat CPUV macam ni.. so, tak tau la ni iklan lain-lain ker iklan yang sama...


iklan yang sama tapi dekat banner lain-lain yer? macam tu ek? (haha, buat conclusion sendiri jer)... tapi apa-apa pun, alhamdulillah la.. di saat saya kebuntuan nak tulis entry pasal apa.. muncul plak CPUV dari Jacob's- Simple Pleasures ni... dan dia jugak penyelamat di saat-saat blog ni hampir ketandusan CPUV... iklan lain suma dah kredited.. tinggal HP PC jer ...nasib baikla iklan Jacob's ni masuk 3 sekali...

terima kasih Nuffnang sebab masib lagi memberi saya peluang untuk menjana pendapatan di blog yang suam-suam kuku nih... terima kasih Jacob's... akan usahakan lebih baik untuk bulan September ni...

Comments