CPUV ke27 | SME Micro Finance

October 08, 2014

salam semua..

mungkin ada yang dah bosan kan saya asyik up entri pasal CPUV jer..hahaha..sorila kawan-kawan.. tak sempat nak pikir apa-apa untuk dijadikan entri terbaru.. balik rumah biasanya masak, kemas rumah, kesahkan budak-budak tu.. pastu bila diorang nak tidur, mama dia punkena temankan tidur.. so, bila mama jumpa tilam dan bantal.. potensi untuk stay up lepas tu adalah 40%..haha...

kadang-kadang sedar pun dah pukul 1-2pagi.. bangun kejap untuk kemaskan beg-beg diorang untuk taska esoknya...atau siapkan apa-apa lagi yang tak sempat siap malam tadi...jadinya time nak hadap blog memang kurang.. kat opis tak yah cakapla kan... nak hadap facebook pun sekarang tak sempat...

anyway, alhamdulillah.. masih ada cpuv yang masih lekat kat blog saya sekarang ni...

kali ni cpuv dari SME Micro Finance.... jadi total cpuv yang masih on going  sekarang ialah sebanyak 5 cpuv...moga ada rezeki untuk cash sebelum hujung tahun ni...thanks Nuffnang, thanks pada para pengiklan...love ouls...

You Might Also Like

7 comments

Instagram

Subscribe