CPUV ke43 | Old Town White Coffee

salam semua...

dah lama tak update... disebabkan malas tahap melampau.. saya peram jer satu cpuv ni dalam akaun..hahaha.. cpuv ke43 kali ni datang dari Old Town White Coffee..

tak taula saya yang jarang buka blog atau memang iklan ni kejap-kejap ke tak.. tapi memang saya tak pernah nampak lagi iklan ni menari-nari kat blog ni.. iklan lain ada la.. tapi tak plak cpuvnyer..huhu..

takpela... seronok dan jeles tengok kawan-kawan macm cik Jue asyik dapat cpuv bertingket-tingket.. haha.. tapi memang berbaloi la kan dengan usaha yang dicurahkan tu.. kalau nak ikutkan, dia lagi sibuk dari saya.. kan Jue? hehe...

so, ingatla yer kawan-kawan.. rezeki takkan datang bergolek tanpa usaha..  


p.s: bila nak ada kerajinan ni??

Comments

Nurzakiah Hanum said…
assalamualaikum
singgah pagi jumaat
Jueliza Jamani said…
alamak.. nama kita.. hehehhe aduh bz sokmo tapi boleh la nak update kejap2.. jaa still bz lagi ker ni? jue lepas ni nak pindah opis plak lagilah bz.. uhukkkk
Sayangku Zie said…
Samalah kita... time la dah malas nak update... jarang2 sekali... tapi cpuv bersepah2 pulak mai bertandang... hehehe
SeputihSalju said…
ok lah tuh.. ada jugak cpuv baru.. sy yang ado..hahha