CPUV ke47, 48 dan 49 | Physiogel

salam semua..

ok, disebabkan entry lain tak sempat nak karang, saya up dulu entry ni.. baru sempat ushar nuffnang lepas tengok mamajue update ada cpuv baru.. walaupun harapan tu nipis tapi tetap nak ushar jugak.. alhamdulillah, lekat lagi cpuv baru...kal ni dari Physiogel plak...


ok, tau tak lagi physiogel ni amenda.. korang tau ker? kalau tau cer bagitau cikit benda apa.. iklan dia saya tak nampak lagi.. kalau ada leh la jugak ushar mendanya..

anyway, thanks nuffnang... kena rajin update lagi pasni... tak sabar nak cashout walaupun masih jauh...huhu... target tahun ni jugak dah boleh cash out..haha.. punya berzaman kumpul tak lepas-lepas lagi RM50.. padahal cpuv dah berlambak-lambak.. tu la, 'rajin' sangat updatenyer kan...hehehe...

moga tahun ni akan jadi lebih rajin update... 

Comments

husna yusof said…
tahniahhhhhhh hehehe nuff ni baik hati sbnrnyer.. kikiki
Jueliza Jamani said…
tahniah.. ok la tu.. tak pa skit2 lama2 jadi bukit..