Selamat Hari Raya Semua

Salam semua,

Ada yang dah balik kampung ker? Saya malam ni insya allah baru gerak balik ke Parit Buntar.. kampung suami.. kali ni turn dia turn.. Raya kedua baru balik ke Sg Petani... Lama giler tak balik kampung...especially Sg. Petani. Erm, tak sabar nak balik wei.. dah 2 hari kerja kat opis tapi mood raya.. hari ni kat opis tinggal 4 orang jer.. yang lain semua dah bercuti...

Untungla sapa yang dah sampai kampung... tapi bertabahla siapa yang kena harung jam bagai tu..hehe.. saya pun tak la camna malam ni.. harap-harap kurang la sikit jamnya...

anyway..terima kasihla sudi singgah ke blog saya ni...


Selamat Hari Raya
Maaf Zahir & Batin

Comments

LYAfrina said…
Salam Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin
Salam lebaran aidil fitri buat MI sekeluarga..
Nurzakiah Hanum said…
selamat hari raya
mummy_ayu said…
selamat hari raya!!