Tak nampak pending comment

Salam semua,

Sejak saya tukar url blog, saya tak pernah nampak ada apa-apa komen. kebetulan plak masa tu blogger dah berwajah baru, lagi la tak nampak kan? So,hari ni tetiba jer rasa nak tengok kat bahagian "Comment". Sekali tengok, tu dia, punya berlambak komen saya tak approve.


Aduhai, susah jugak yer bila tak nampak komen baru ni. Hehe, thanks pada yang sudi singgah dah komen. Pasni kena la rajin tengok kat komen yer kawan-kawan.

Comments

Unni Anje said…
best kan blog baru :P lagi mudah
hehhee. bru perasan la ea.
Siqah Hussin said…
Hehe. Nak kena bukak satu demi satu kat sidebar pulak skrg :D
Abam Kie said…
selamat berkarya di blog baharu! Abam Kie follows u back! TQ.