Tak nampak pending comment

December 01, 2016

Salam semua,

Sejak saya tukar url blog, saya tak pernah nampak ada apa-apa komen. kebetulan plak masa tu blogger dah berwajah baru, lagi la tak nampak kan? So,hari ni tetiba jer rasa nak tengok kat bahagian "Comment". Sekali tengok, tu dia, punya berlambak komen saya tak approve.


Aduhai, susah jugak yer bila tak nampak komen baru ni. Hehe, thanks pada yang sudi singgah dah komen. Pasni kena la rajin tengok kat komen yer kawan-kawan.

You Might Also Like

4 comments

Instagram

Subscribe