Yeay dah sampai

December 07, 2016

Salam semua,

Akhirnya hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai. Wah, seronoknya saya. Nak tengok tak hadiahnya? Ops, ni hadiah dari Giveaway Sa-vior yang saya join haritu. Ha, meh tengok ni.


Saya dapat sehelai baju T-Shirt "Singa Utara" (kalau ada Penang lagi bestla,hehe, sebuah novel seram bertajuk "Jasad" (sempat ke tak nak baca ni? dah lama tak baca novel, haha) dan 1 keychain dari Melaka. Saya ada bagitau suami saya pasal hadiah ni. Bila saya cakap saya dapat T-shirt, dia tanya saiz apa. Saya bagitaula L terus dia cakap bagi dia. Hampeh betul, hahaha. Takpela, hadiahkan untuk dia jugakla. saya dapat novel seram tu pun dah cukup. Hehe.

So, minggu depan saya cuti, harap-harap sempatla baca novel. Hari-hari hadap hp dan tv pun boring jugak kan. Oklah, tu jer la untuk hari ni. Nanti saya update lagi yer.

You Might Also Like

4 comments

Instagram

Subscribe