Yeay dah sampai

Salam semua,

Akhirnya hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai. Wah, seronoknya saya. Nak tengok tak hadiahnya? Ops, ni hadiah dari Giveaway Sa-vior yang saya join haritu. Ha, meh tengok ni.


Saya dapat sehelai baju T-Shirt "Singa Utara" (kalau ada Penang lagi bestla,hehe, sebuah novel seram bertajuk "Jasad" (sempat ke tak nak baca ni? dah lama tak baca novel, haha) dan 1 keychain dari Melaka. Saya ada bagitau suami saya pasal hadiah ni. Bila saya cakap saya dapat T-shirt, dia tanya saiz apa. Saya bagitaula L terus dia cakap bagi dia. Hampeh betul, hahaha. Takpela, hadiahkan untuk dia jugakla. saya dapat novel seram tu pun dah cukup. Hehe.

So, minggu depan saya cuti, harap-harap sempatla baca novel. Hari-hari hadap hp dan tv pun boring jugak kan. Oklah, tu jer la untuk hari ni. Nanti saya update lagi yer.

Comments

Unni Anje said…
menarik tajuk novel... btw tahniah, Allahmdulilah rezeki
el said…
wahhh dpt byk adiah
tahniahhh
sllu mcm tu lah lau dpt baju sure en. shumi tya size apa
hahahaha
Fiza Rahman said…
Alhamdulillah... Tahniah.
mummy_ayu said…
congrats!!! lah lama tak menang2 mcm nie.. plus dah lama gak tak join2.. he he.
and....dah kurang gak mood nak membaca novel la..lately ni.