About Me

12 January 2017

Hadiah dah sampai


Salam semua,

Tengah hari semalam planner yang saya menang dari Giveaway Luqman dah sampai. Saya suka tengok planner tu, comel sangat, hehe..




Harap-harap boleh membantu saya untuk lebih organise la tahun ni, haha. So, makin seronok plak saya dok join giveaway, hehe. Lagipun dia membantu la jugak saya update entry kat blog ni. Ada jugak yang jengah mai tengok sini. Hehe, thanks Luqman.

10 January 2017

GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE


Jom support kawan kita ni..nak join klik banner k..

05 January 2017

Alhamdulillah Rezeki 2017

Yeay, saya menang Planner 2017 dari Luqman. Macam tak percaya jer bila tengok ada yang tinggal komen bagitau saya menang Giveaway ni.


pastu terus gi terjah blog Luqman, ha baru perasan ada nama kat situ..hehe


Alhamdulillah, rezeki untuk permulaan 2017 menunjukkan 1 perkembangan yang baik, hehe. Moga tahun ni apa yang diusahakan tu akan lebih mudah berbanding tahun sebelum-sebelumnya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pink Transparent Star