Rehat Selama Seminggu

May 20, 2013


salam semua,

just a short entry..

seminggu lebih saya 'bercuti ' dari dunia online... online pun kejap-kejap jer... korang pun tau kan Irsyad kena chicken pox.. tapi sebenarnya sejak hari rabu minggu lepas dia dah sihat dari chicken pox tu suma.. tapi masalah lain plak timbul.. kami anak-beranak plak demam.. saya start demam mulai hari Sabtu.. pastu Idlan plak demam hari Khamis dan last Irsyad demam balik hari Jumaat... sampai la hari ni dia masih demam.. tapi demam dia kejap on, kejap off... tu yang meleret-leret tu... dan membuatkan saya pun takde mood nak buat apa-apa....nak online ker,  nak berbisnes ker, nak blogging ker.. suma mood takde... ... huhu... seminggu ni buatkan mood saya lari jauh ntah ke mana.. so, nanti perlahan-lahan saya datang jenguk korang k... 

sori sangat-sangat...

You Might Also Like

4 comments

Instagram

Subscribe