Rehat Selama Seminggu


salam semua,

just a short entry..

seminggu lebih saya 'bercuti ' dari dunia online... online pun kejap-kejap jer... korang pun tau kan Irsyad kena chicken pox.. tapi sebenarnya sejak hari rabu minggu lepas dia dah sihat dari chicken pox tu suma.. tapi masalah lain plak timbul.. kami anak-beranak plak demam.. saya start demam mulai hari Sabtu.. pastu Idlan plak demam hari Khamis dan last Irsyad demam balik hari Jumaat... sampai la hari ni dia masih demam.. tapi demam dia kejap on, kejap off... tu yang meleret-leret tu... dan membuatkan saya pun takde mood nak buat apa-apa....nak online ker,  nak berbisnes ker, nak blogging ker.. suma mood takde... ... huhu... seminggu ni buatkan mood saya lari jauh ntah ke mana.. so, nanti perlahan-lahan saya datang jenguk korang k... 

sori sangat-sangat...

Comments

Masya said…
DAH CEK DARAH BELUM, TAKUT DENGGI JER.. KALAU DAH CEK OKK.. CUBALAH PG BERURUT .. DEMAM URAT PENAT AGAKNYA..
Sayangku Zie said…
SEMOGA SEMUANYA CEPAT SEMBUH... HURA HARA KALAU SEMUA DEMAM...
Mimi Azirah said…
Semoga Irsyad cepat sembuh