CPUV dah makin kurang...

salam semua,


ha, ambik ko.. tula.. orang dah bagi tak rajin nak update.. kan dah kena tarik balik... adeh, pastu dah takde cpuv yang datang singgah dah... sekarang tinggal 3 ketul jer lagi.. kalau 3 ketul ni pun stop.. habis terus la..hehe..

korang yang tengah banyak lagi tu jangan malas-mals macam saya k.. gunakan kesempatan yang ada... kalau tak, menyesal nanti..hehe..

saya ni tak berupdate bukan per... malas, sibuk, maslaah tenet, otak pun tengah blur..hahaha.. ade jer alasan tu...hujung-hujung tahun ni biasalah.. sibuk sikitla.. akaun nak tutup.. so, semua claim nak kena settle...

moga saya akan lebih rajin minggu depan..haha..

Comments

QasehnyaRania said…
chaiyok chaiyok.. rajinkan diri.hihi
Zefa NorAsmara said…
Patah tumbuh hilang berganti, nanti2 ada la lagi tu.. ;-)
adianiez AIDA said…
takpe. 3 tu pun da ok in shaa Allah...