CPUV dah makin kurang...

November 14, 2014

salam semua,


ha, ambik ko.. tula.. orang dah bagi tak rajin nak update.. kan dah kena tarik balik... adeh, pastu dah takde cpuv yang datang singgah dah... sekarang tinggal 3 ketul jer lagi.. kalau 3 ketul ni pun stop.. habis terus la..hehe..

korang yang tengah banyak lagi tu jangan malas-mals macam saya k.. gunakan kesempatan yang ada... kalau tak, menyesal nanti..hehe..

saya ni tak berupdate bukan per... malas, sibuk, maslaah tenet, otak pun tengah blur..hahaha.. ade jer alasan tu...hujung-hujung tahun ni biasalah.. sibuk sikitla.. akaun nak tutup.. so, semua claim nak kena settle...

moga saya akan lebih rajin minggu depan..haha..

You Might Also Like

4 comments

  1. chaiyok chaiyok.. rajinkan diri.hihi

    ReplyDelete
  2. Patah tumbuh hilang berganti, nanti2 ada la lagi tu.. ;-)

    ReplyDelete
  3. takpe. 3 tu pun da ok in shaa Allah...

    ReplyDelete

jangan lupa tinggalkan jejak korang di sini yer...

Instagram