CPUV ke140 hingga 145

Salam semua,

Sejak tak update blog, cpuv kat blog pun dah makin kurang.. banyak yang dah metered dan takde plak yang berganti...mulala rasa sedih sebab tak gunakan cpuv yang ada tu secara maksimum..hehe

tapi hari ni saya tengok nuffnang, alhamdulillah ada cpuv baru yang datang...


CPUV ke 140-142 dari Zurich Insurance
dan 
CPUV ke 143-145 dari TomorrowLand

alhamdulillah, rezeki tu masih ada.. thanks nuffnang dan para pengiklan..

Comments

syawalsimpsons said…
alhamdulillah rezeki jaa
Alhamdulillah rezeki semoga dipermudahkan dan dimurahkan rezeki sentiasa oleh Allah SWT yer...
Nurul Faiz said…
tahniah jaa... CF pon dapat tapi double je. hihi