Kesan 2 bulan tak buka Nuffnang

Salam semua,

erm, hari ni tergerak hati nak cari solution macam mana nak buka nuffnang sebab dah lama tak jenguk akaun nuffnang tu.. kebetulan sebulan yang lepas saya sibuk melayan pendaftaran pelajar baru yang masuk kat U ni...huhu...terpaksa abaikan semua yang online-online ni...

hari ni sibuk jugak.. tapi cari ruang sekejap nak update pasal nuffnang ni.. last update pasal cpuv 13 Ogos.. hari ni dah 22 Oktober...hehe... nampak tak? punya la lama tak berdate..entri terakhir kat blog ni pun 18 Ogos...hehehe..


CPUV 210-212 dari Shell
CPUV 213-214 dari DKSH
CPUV 215-216 dari Dove
CPUV 217-218 dari The Face Shop
CPUV 219-221 dari Shell lagi...
CPUV 222-224 dari Petronas pulak..
CPUV 225-226 dari Sharp
CPUV 227-228 dari  Wall's
CPUV 229-231 dari Kate
CPUV 232-234 dari Petrosains
CPUV 235 dari The Face Shop lagi..
CPUV 236-238 dari Umobile

erm, ni semua yang dah kredited.. (ruginya..tak update).. (-_-).. takpela.. yang lepas biarkan la..hehe.. (padahal memang malas pun..huhu..)


so, yang dalam list ni yang tengah on going sekarang.. bannyak jugak la..

CPUV ke239-241 dari DOVE lagi..
CPUV ke242-244 dari UforLife
CPUV ke245-247 dari MOH
CPUV ke248-250 dari LUX
CPUV ke251-253 dari Sofy
CPUV ke254-256 dari Umobile...

fuh... berderet2... tapi kan.. percaya tak.. saya masih lagi tak lepas nak cashout..hua...kena rajin lagi la update.. harap2 by hujung tahun ni dah boleh cashout..hehe.. nak merasa duit Nuffnang yang pertama...orang lain dah ribu2...saya baru nak 1st cashout...hehe..okla kan dari takde langsung.. 

p.s: tak sabarnya...hehe

Comments

syawalsimpsons said…
alhamdulillah rzeeki..sue pon BZ dengan dpt keje baru ni, pastu baru masuk keje lepas cuti bersalin 3 bulan...